Kako odpraviti vnet mehur na naraven način

Vnet mehur je izjemno neprijetna zadeva, saj veliko urinirate in čutite, kot da vas nekaj tišči v predelu mehurja, vendar obstaja naravna rešitev na tej povezavi www.avogel.si/imunski-sistem/vnetje_mehurja_lahko_preprecimo.php in si jo poglejte, ker vam bo pomagala, kot je mnogim do sedaj že zadnje stoletje, od kar je A. Vogel začel raziskovati rastline in jih uporabljati za naravno lajšanje zdravstvenih težav. On je verjel, da za vsako težavo raste rastlina, ki jo je treba prav uporabiti, da pomaga in učinki, ki jih je s tem dosegal, so bili neverjetni. Preizkusite jih še vi in odpravite vnet mehur, da bodo neprijetnosti in pekočine izginile za vedno.

vnet mehur

Vnet mehur imajo največkrat ženske in gre ponavadi za bakterijsko vnetje. To vnetje izjemno dobro odpravljata ameriški slamnik in gornik. Pri vnetju mehurja je tudi pomembno, da pijete dovolj tekočine, ki naj bo čista voda, vendar ne pretiravajte, da ne obremenite preveč ledvic. Če imate vnet mehur ali pa tudi ne, ne smete nikoli zadrževati urina, ker lahko pride do bakterijske okužbe, ki je lahko v nekaterih primerih precej nevarna.

Dobro je, da je predel mehurja vedno topel, zato se dobro oblecite in si pomagajte s termoforji. Lahko uporabite tudi tople kopeli, v katerih sedite. Pri tem lahko uporabite tudi kamilice nikakor pa ne nič umetnega ali peneče kopeli. Pazite tudi, da ne pride blato iz zadnjika v stik z vagino, zato se vedno brišite tako, da potegnete od spredaj nazaj proti zadnjiku.

Vnet mehur nastane zaradi patogenih bakterij in včasih tudi glivic. Te bakterije in glivice pa nastanejo dokazano zaradi prave prehrane neglede na vaš stil prehranjevanja. Tudi če uživate samo rastline in če je to pretežno sadje ali sladke stvari, boste pogosto imeli te težave. Zato se izognite mlečnim izdelkom živalskega izvora, beli moki in vsemu, kar vsebuje dosti sladkorja, pa naj gre za sadje ali pecivo.