Tehtnica za uporabo v gradbeništvu

Iščete natančno tehtnico za uporabo v industriji? Če ste odgovorili pritrdilno, potem kliknite na spletno stran https://celab.si/tehtnica-oprema-za-gradbenistvo/, kjer vam je na voljo izbor kakovostnih Kern & Sohn GmbH tehtnic.

Ponudba podjetja Celab zajema pretežno industrijske tehtnice, ki jih kljub kompaktnim meram in majhni teži odlikuje robustnost in vrhunska kakovost. Enostavno se lahko upravljajo neodvisno od električnega omrežja tako v mirujočem stanju kot tudi kot premične tehtnice. Z razponom tehtanja od 3 kg do 65 kg nudijo uporabniku širok spekter možnosti tehtanja. Opremljene so z vzdržljivimi tehtalnimi ploščami iz nerjavečega jekla, osvetljenimi zasloni in zelo uporabnimi funkcijami, kot sta štetje kosov in funkcija tara. Posamezna tehtnica nudi tudi možnost povezave z računalnikom in tiskalnikom. Zahvaljujoč intuitivnemu zaslonu na dotik in večjezičnemu delovanju so primerne za različne uporabnike. Nudijo tudi vrsto priročnih in uporabnih funkcij, ki uporabniku omogočajo prilagoditev lastnim potrebam. Zahvaljujoč spominski funkciji tehtnice omogoča tudi vodenje evidenc in dokumentacije, na primer pri tehtanju blaga na paleti. Omogočajo najsodobnejše rešitve pri prepoznavanju predmetov in branju črtnih kod, shranjevanje na USB ključke oz. prenos podatkov tako v osebni računalniki kot v omrežja.

tehtnica

Natančna tehtnica za laboratorijsko in industrijsko uporabo.

Tehtnica – kakšno izbrati?
• Laboratorijske tehtnice: analitične, natančne in analizatorji vlage.
• Industrijske tehtnice: namizne, robustne iz nerjavečega jekla, števne, z veliko tehtalno ploščo, talne, paletne in obesne.
• Medicinske tehtnice: različne tehtnice za medicinsko uporabo.
• Za preverjanje in kalibracijo tehtnic so na voljo tudi testne uteži.

Industrijska tehtnica – primeri uporabe
Tovrstna tehtnica je uporabna za natančno tehtanje težkega bremena na najbolj enostaven način, zahvaljujoč veliki tehtalni zmogljivosti in kompaktnim dimenzijam. Koristna prednost industrijske tehtnice je tudi določanje zelo majhnih razlik v teži, kot so na primer odrgnine mehanskih delov, tehtanje vzorcev kamnin, mineralov in podobnega materiala.

Če potrebujete industrijsko, laboratorijsko ali kakšno drugo tehtnico ne odlašajte in preverite ponudbo v spletni trgovini Celab, najboljša tehtnica vas že čaka.