Poslovno darilo primerno za obdarovanje čez vse leto

Iščete darilo za poslovne namene, pa ne veste, kaj bi izbrali, da bi svoje poslovne partnerje presenetili in hkrati navdušili? Izberite poslovno darilo iz prodajne linije podjetja Agaric in zagotovo boste zadovoljni vi kot tudi prejemnik darila.

Ne glede na to, ali gre za nove ali že dolgoletne poslovne partnerje, manjše ali večje proračune, za vsakogar se v ponudbi poslovnih daril najde primerno darilo, ki nikoli ne razočara. V podjetju Agaric poskrbijo tudi za izbrane linije, barve in materiale, ki si jih želite. Poskrbijo tudi za inovativno in kakovostno vsebino spremnega besedila, oblikovanje in dekorativno zavijanje poslovnih daril. Poskrbijo pa tudi za skladiščenje in distribucijo. Vi zaposlenim v podjetju zaupate svoje želje in pričakovanja, vse ostalo pa uredijo oni.

poslovno darilo

Lahko izberete inovativno poslovno darilo, ki bo navdušilo ali pa povsem običajno v obliki blokov in pisal.

Skrbno izbrano poslovno darilo za vse priložnosti
Za vsa poslovna darila velja, da so simbol izbranega okusa, prefinjenosti in prestiža, inovativnega ali tradicionalnega pogleda. Piko na i pa naredi dodatek osebne note. Kaj torej izbrati, da boste svoje poslovne partnerje navdušili in presenetili s svojo izbiro darila. Pa naj gre za poslovno darilo ob koncu koledarskega leta ali ob uspešno realiziranem projektu ali pa ob praznovanju jubileja.

Poslovno darilo – kaj izbrati?
Kakšno poslovno darilo izbrati, da bo navdušilo prejemnika darila? Izbira je zares velika, zato izberite eno od čokoladnih presenečenj. Čudovito poslovno darilo so lahko različni čokoladni izdelki, kot so hrustljavi srčki, čokolade s solnim cvetom, čokoladice Okusi Slovenije, medene čebelice, čokopalčke. Zelo priljubljena izbira so tudi truffle s šampanjcem, konjakom, viskijem ali ginom. Lahko pa izberete različne praline, kot so čajne, zeliščne in mediteranskega okusa. Na drugi strani so lepo poslovno darilo tudi praznični piškoti, ali vitaminsko obogatena pošiljka. Če pa želite podariti nekaj tipično slovenskega, potem pa izberite slovenski med, različne marmelade ali pa mogoče steklenico z malinovim, žajbljevim, višnjevim, robidovim, smrekovim, jabolčnim ali slivovim žganjem s suhim sadjem ali steklenice žganja s celim sadjem, teranov liker, ekološka peneča medica itd. Bi mogoče izbrali poslovno darilo za sproščanje, potem so prava izbira mogoče brisače v platneni vreči, dišeče solne kopeli z gobico, darilni set Junca, Sivka Bath in Beauty Limonska trava. Lepo in predvsem trendi poslovno darilo je tudi trajnostno darilo – personalizirane vrečke za večkratno uporabo.