Kateri servis avtodomov je najboljši za vaše vozilo

Servis avtodomov je najbolje, da je v isti hiši kot proizvajalec in prodajalec, saj potem veste, da je tak servis avtodoma izjemno učinkovit in tudi sliši svoje stranke ter prilagaja avtodome glede na njihove opombe ter predloge. Ko kupite avtodom, ga morate redno vzdrževati, ne glede na to ali je nov, ali je rabljen. Avtodom mora imeti dovoljenje, tehnični pregled, da lahko vozi po cesti, ker tudi če kakšna malenkost ne dela, vas lahko prometni policist izloči iz prometa dokler se ta napaka ne popravi, saj lahko predstavlja vžig avtodoma ali katero drugo nevarno okvaro.

 servis avtodomov

Dober in zanesljiv ter izkušen servis avtodomov bo odpravil pravočasno vse napake, ki jih zazna pri testiranju avtodoma. Testira ga preko računalnika, ki takoj pokaže vse, ali je kaj narobe z avtodomom. Potem ga temeljito pregledajo še ročno, torej z otipanem in vidom ter z instrumenti, da je vse v redu. Preverijo seveda zavore, tekočine, olja, luči, eklektično in plinsko napeljavo, vodo, klimo ter da pohištvo in kuhinja ter hladilnik delujejo brezhibno.

Ko boste zapustili servis avtodomov, boste lahko gotovi, da vam vse deluje, saj boste imeli tudi njihov uraden žig in potrdilo, da vse deluje. Servis ima ponavadi na zalogi skoraj vse dele razen morebiti za kakšne bolj starejše in eksotične avtodome, ki niso od proizvajalca, za katerega je pooblaščen določen servis, potem traja kakšne tri dni, da dobijo rezervne dele in jih zamenjajo. Tudi to je izjemno hitro zato peljite avtodom na servis avtodomov še pravočasno, preden greste na pot, najkasneje pa takrat, ko ga morate registrirati ali pa ste prevozili že odločeno število kilometrov.

Če greste na daljše počitnice, je izjemno modro, da ko se vrnete, daste pregledati avtodom serviserjem, da ga pripravijo za naslednji vaš podvig in da ste gotovi, da je vse v redu in se vmes ni kaj obrabilo ali pokvarilo, kar je pri avtomobilih povsem normalno. Bodite povsem varni in gotovi na vaši poti. Servis vam lahko tudi vgradi nove stvari v avtodom, ki vam bodo olajšale počitnice in izboljšale bivanjske pogoje. Na primer klimo ali televizijo in podobno. Vprašajte na servisu, kaj predlagajo oni in kaj je možno. Morda boste presenečeni.