Odprava celulita izboljša vaš izgled kože

Odprava celulita je zahtevna naloga. Celulit je maščoba pod vašo kožo, ki povzroča grudast videz pomarančne kože na stegnih, zadnjici, bokih in trebuhu. Morda vam ne bo všeč, vendar je zelo pogost in neškodljiv a je odprava celulita vseeno zaželena zaradi videza. Celulit je samo normalna maščoba. Videti je grudasto, ker pritiska na vezivno tkivo, zaradi česar se koža nad njim naguba. Ni jasno, zakaj se to zgodi. Lahko ga imate, ne glede na to, ali ste močni ali suhi. Na to lahko vpliva mišični tonus in včasih jo imajo ljudje v zelo dobri formi. Hormonski dejavniki in genetika igrajo pomembno vlogo. Lahko je tudi povezano z debelino vaše kože. Ženske pogosteje zbolijo kot moški.

 odprava celulita

Celulit je lahko povezan z nezdravo prehrano, modno dieto, počasnim metabolizmom, pomanjkanjem telesne aktivnosti, dehidracijo, skupno telesno maščobo vendar hujšanje ne zmanjša celulita. Odprava celulita je zato zelo zahtevna naloga. Celulit je manj viden na temnejši koži. Torej, če imate svetlo polt, lahko porjavitev kože naredi izbokline in jamice težje opazne. Proti celulitu vam ni treba storiti ničesar, vendar obstajajo načini, kako se ga znebiti ali zmanjšati. Nekateri delujejo bolje kot drugi.

Neinvazivni postopek zamrzne in ubije maščobne celice. Ko so mrtve, jih vaše telo naravno odstrani. Ta tretma se običajno uporablja za oblikovanje telesa, vendar lahko z odstranjevanjem maščobe izboljšate tudi celulit. Trajajo lahko trije tretmaji in 3 ali 4 meseci, da vidite rezultate. Laserski tretmaji so lahko uspešna odprava celulita. Zdravljenje običajno vključuje masažo, liposukcijo ali svetlobno terapijo. Lahko utekočini maščobo, prereže vezivno tkivo, da sprosti gube, pospeši rast kolagena in zategovanje kože, poveča pretok krvi in ​​zmanjša zastajanje tekočine. Pričakujte, da bodo rezultati vidni po 6 mesececih.

Večina možnosti temelji na ideji, da bo masaža problematičnega področja povečala pretok krvi in ​​zmanjšala kopičenje tekočine. Rezultat so lepši boki in zadnjica. Endermologija je posebna vrsta mehanske masaže. Stroj z nizkotlačnim sesanjem gnete vašo kožo med dvema vrtljivima valjema. Teorija pravi, da bo globoka masaža razbila vezivno tkivo, ki povzroča jamice.