Vse za nemoteno delo v industriji

Sastrade je podjetje, ki prodaja več komponent za delov industriji. Med njim najdete industrijske sesalce, sesalce za olja, plane ploščadi in topove, pa tudi vse drugo za prane. Na tej povezavi pa boste našli ponudbo vsega naštetega https://www.sastrade.si/. Videli boste, da so na zalogi še naprave za ogrevanje in hlajenje, navijalni bobni za cevi in še zelo kakovostni traktorski agregati. Vse, kar odprodajajo, prej dobro preverijo, da imajo robo vrhunske kakovosti, s katerimi bodo stranke res zadovoljne. Če boste dobro prebrskali, boste našli še mobilni grelnik zraka, razne odvode zraka in rezervoarje termostate hlajenja in pa cevi za mrzel zrak.

Sastrade

Če pogledamo na primer traktorske agregate, so to naprave, velike baterije, ki delujejo na elektriko in ne več na starti naftni način. Ti agregati so zelo kakovostni in močni ter delujejo brezhibno in brez hrupa. Če pogledamo grelnike zraka za različne  šotore, vidimo, da vsi delujejo  s pomočjo  posrednega izgorevanja čistega zraka. S tem preprečimo vnos izpušnih plinov prostore, kjer se biva. S takšnimi zmogljivostmi so grelniki zraka v bistvu samostojni. Za delovanje potrebujejo le nekaj električne energije, ki pa pride iz zunanjega vira ter zraven še in nekaj dodatnega goriva.

Poznamo še oljne grelnike zraka FH. Ti pa so razviti specialno za ogrevanje šotorov. Z njimi pa lahko ogrevate tudi druge začasne prostore. Najbolje je, da se jih namesti zunaj. To se stori tako, da dovajamo zunanji zrak z dovodnim in povratnim zrakom, čemur pa se reče rekuperacija. Ta se pa odvaja v šotor ali začasni prostor in zgradbo.

Master znamka je ogrevanje z mobilnimi grelniki in klimatskimi napravami. Master grelnik je že več kot 60 let na trgu in ga kupci sprejemajo najboljšo znamko na svetu, kar velja za profesionalne prenosne grelnike. Stranke blagovne znamke Master grelnike najdemo  v kmetijstvu in industriji, pa tudi javnih institucijah. Uprolabjjao pa jih tudi posamezniki.