Izberite kakovostna notranja vrata

Dom je prostor, kjer se vsak izmed nas mora počutiti udobno in prijetno. Za to pa poskrbi tudi pravilno izbrana pohištvena oprema, kamor sodijo tudi notranja vrata. Slednja morajo biti izdelana iz kakovostnih in odpornih materialov, saj le tako služijo svojemu namenu. Za kakšna notranja vrata se boste odločili, je odvisno predvsem od notranjega sloga vašega doma. Pri podjetju Tetim lahko izbirate med pestro paleto najrazličnejših modelov notranjih vrat, ki zadovoljijo najrazličnejšim željam in zahtevam strank. Njihova vrata so dimenzijsko in oblikovno izdelana po naročilu, kar pomeni, da jih lahko vsak posameznik v popolnosti prilagodi svojemu domu.

notranja vrata

Modeli notranjih vrat, ki prepričajo

Če za svoj dom želite le najboljše, potem se odločite za notranja vrata, ki so izdelana s pomočjo najnovejših tehnoloških postopkov, ob enem pa spoštujejo pomen tradicije. Da ugotovite, katera vrata so za vas najbolj primerna vam svetujemo, da se pozanimate s strokovnjakom. Zaupajte mu vaše želje in potrebe in zagotovo boste našli točno tista vrata, ki vam bodo dobro služila vrsto let.

Da pa boste vedeli, med kakšnimi notranjimi vrati lahko izbirate, vam predstavljamo nekaj najbolj vrhunskih opcij:

  • Lesena vrata so ena izmed najbolj priljubljenih možnosti. Les je namreč zares odličen material. Na voljo je v različnih barvah, prostoru pa daje pridih naravnosti in tradicije.
  • Furnirana vrata se po naravnem videzu zlahka kosajo z vrati iz masivnega lesa. Njihova zunanja plast je iz tanke plošče lesa, prilepljene na podlago. So cenovno ugodna in na voljo v različnih odtenkih.
  • Lakirana vrata. so narejena iz materiala, imenovanega MDF (medium density fibreboard), lakiranega z dvokomponentnim lakom. So odporna na vlago in zelo trpežna. Taka vrata so na videz zelo gladka in odporna na poškodbe. Enostavno jih je čistiti.
  • Steklena vrata so odlična rešitev v prostorih, kjer bi radi poskrbeli za zvočno in toplotno izolacijo, vendar želite ohraniti zunanji vir svetlobe. Primerna so za prostore, ki nimajo oken, saj prepuščajo naravno svetlobo.
  • CPL vrata (Continuous Pressure Laminate) so narejena iz masivnega lesa ali visokokakovostnega MDF, prevlečen z dekorativno folijo, ki daje vratom poseben videz. So zelo odporna in kompaktna.