Kotna žaga za profesionalce in domače mojstre

Kotna žaga za profesionalno rabo je največkrat namizna žaga. Profesionalna kotna žaga mora imeti močan motor in velik žagin list, da je uporabna v praksi. Takšna žaga omogoča zelo natančno rezanje do debeli 53 cm. Dobro je izbrati tako žago, ki je tudi priročna za prenašanje, ko jo potrebujete kje drugje. Največkrat se uporablja v lesni industriji in delavnicah, je pa z njo možno žagati tudi druge materiale, če zamenjate žagin list. Teh je na razpolago precej.

 kotna žaga

Kotna žaga se največkrat uporablja na terenu pri montažah, da lahko na licu mesta naredite pohištvo in vse drugo, kar potrebuje stranka ali pa vi. Vrhunska žaga bo dala tudi vrhunske rezultate, ki jih zahtevajo zahtevne stranke. Motor z močjo 1300 W pa vam bo v veliko pomoč, saj boste s tako žago lahko naredili tudi velike preseke.

Dobro je, da ima kotna žaga nastavljiv ročaj, zato da vam bo pri delu lažje in da si delo tudi olajšate. Pri nekaterih modelih lahko naročite še dodatke, kot je na primer nastavek, ki je namenjen temu, da povečate širino žaganja. S tako žago najrajši delajo prav monterji in tisti, ki polagajo parkete. To je vrhunski pripomoček, ki ga ne boste mogli pogrešati, če ste profesionalec in tudi ne, če doma delate sami ter ste sam svoj mojster.

Kotna žaga je narejena v več modelih. Kateri točno je za vas primeren, boste verjetno lahko ugotovili iz natančnejšega opisa v spletni trgovini. Če imate dodatna vprašanja, kar ponavadi imajo profesionalci, se obrnite na prodajalca, da vam pove, ali bo ta žaga za vas prava. Vprašati je modro, ker morda ima na zalogi še kakšno boljšo možnost, ki ste jo spregledali in ne veste ali pa vam jo lahko priskrbi, če ni pogosto v prodaji.

Te žage so dobro zaščitene in jih lahko uporabljate varno kjer koli jih boste namestili. Imajo cev za odvajanje žaganja tako, da ne boste smetili naokoli ampak bo žaganje lepo pospravljeno. Možno je žagati na tri načine ter jo postaviti na kateri koli trdni površini. Delo z njo je natančno in izjemno hitro. Opcijsko si lahko delovno površino tudi razširite z dodatki.