Kombi v avtodom: novim dogodivščinam naproti

Popularnost dopustovanja z avtodomom ali bivalnim kombijem je v zadnjih letih doživelo pravi razcvet. Ljudi vedno bolj privlači svoboda, ki jo tak način preživljanja počitnic omogoča. Poleg tega pa so avtodomi, z vso svojo opremo, postali že pravi mali luksuzni apartmaji. Na www.robetamobil.si boste našli vse informacije, ki jih potrebujete pred odhodom na svobodne počitnice z bivalnim kombijem.

Moj kombi je lahko dom

Kombi v avtodom

Praktičen bivalni kombi je primeren potujoči počitniški dom tako za avanture željnega posameznik, romantični par ali razigrano mlado družino. Robeta bivalni kombiji se ponašajo z vrhunsko kvaliteto privlačnega videza, primerni pa so za vse, ki si želijo doživeti nekoliko drugačen oddih na svojem potovanju.

Predelava kombija v avtodom je v zadnjem času izredno priljubljena. Prvi in glavni razlog je ta, da je bivalni kombi  manjši od klasičnega avtodoma in zato veliko bolj praktičen, tako za vožnjo, kot namestitev v kampu. Ravno tako nudi udobje najvišje stopnje in omogoča prijetno bivanje. Predelava kombija v avtodom je tudi cenovno dostopna in tako veliko bolj privlačna izbira kot druga počitniška vozila.

Pri Robeta mobil vam pri predelavi kombija nudijo številne možnosti, ki so seveda popolnoma prilagodljive vašim željam in potrebam. Izbirate lahko med različnimi modeli kombijev, v vsakega pa se lahko vgradi notranja oprema, ki odgovarja posamezniku – izbirate lahko med dvema tipoma notranjega designa in kar štirimi tipi kopalnic. Luksuz na štirih kolesih je le še korak stran od vas.

Robeta bivalni kombiji očarajo, saj so nekaj posebnega – ljubke moderne hiške na štirih kolesih. Hkrati pa navdušujejo z inovativnimi pametnimi tehnološkimi rešitvami na področju upravljanja vozila. Tako vam sistem omogoča regulacijo gretja in osvetlitve v kombiju kar prek zaslona. Na pameten način pa lahko nadzorujete tudi funkcije kot so preverjanje količine sveže vode ali izvlek tende.

Z Robeta predelanim kombijem boste zvezda kampa. Odlične stvari je namreč težko spregledati. Najpomembnejše pa je to, da se boste v njem, zahvaljujoč edinstvenim inovacijam, počutili kot doma. Dovolite si doživeti nepozabno dogodivščino z nepozabnim bivalnim kombijem .