Apartmaji Istra za vse, ki so ljubitelji morja

Istra je že mnogo let priljubljena destinacija za preživljanje počitnic. Zanjo se odločajo pari, skupine prijateljev in družine z otroki. Seveda je za večdnevno potovanje potrebno najti tudi nastanitev. Apartmaji Istra https://apartmaji-slovenija.com/apartmaji-istra/ ponujajo veliko izbiro različnih nastanitev, kjer boste zagotovo našli takega, ki vam bo ustrezal. Obisk istrskih krajev je največji poleti, seveda pa se lahko za obisk odločite tudi v drugih letnih časih. Največja prednost tega je to, da se boste izognili množici turistov. Je pa res, da takrat namakanje v morju morda ne bo ravno najbolj primerno.

apartmaji istra

Istra je polna zanimivosti

Istra je sestavljena iz mnogih mest. Med njimi so največja mesta Poreč, Umag in Rovinj. Gre za kraje, ki so v turistični sezoni izjemno priljubljeni med turisti različnih nacionalnosti. Tam si lahko ogledate marsikatere znamenitosti. Lahko se udeležite večernih festivalov ali koncertov, se zadržite v nočnih lokalih in poskusite lokalne specialitete v številnih restavracijah. Tam vam zagotovo ne bo dolgčas, saj se poleti dogaja res veliko.

Seveda pa je največja atrakcija morje. Apartmaji Istra so nameščeni v bližini plaž, tako da se lahko v nekaterih primerih kar peš odpravite do plaž. Voda je čista, prav tako pa se plaže med seboj razlikujejo in obiščete lahko svojo najljubšo.

Istrske nastanitve

Apartmaji Istra se med seboj precej razlikujejo. Najprej je treba poudariti, da ima vsak kraj v Istri različno kvantiteto apartmajev. Na to vpliva povpraševanje turistov. Tako lahko pričakujete v večjih krajih kot je Poreč, Umag in Rovinj res večje število apartmajev, ki so na voljo. Manjši krajo bodo imeli posledično manj izbire.

Ampak vseeno se apartmaji Istra nahajajo po vseh priljubljenih krajih v Istri. Lahko gre za večje ali manjše apartmaje, ki imajo različne kapacitete. Ne glede na ureditev, pa za vse apartmaje velja, da so udobni in se gosti radi vračajo nazaj.