Vizitke za oglaševanje

Sigurno ste že kdaj od koga dobili kakšno vizitko, če ne pa ste jih kje videli. Vizitke so primerne za kakšna podjetja oziroma za prepoznavnost ali nekaj podobnega. S profesionalno izdelano vizitko boste zadovoljni, če jih naročite pri podjetju Magma Media, ki so na tem področju profesionalni. Nihče si ne bo naročil samo ene vizitke ali 10 komadov, večinoma je naročilo 100 komadov ali celo več. Saj večja količina je tudi cenejša in podjetju se tudi bolj splača. Vizitke vam natisnejo kvalitetne ter na obstojnem papirju.

Če ste že na poslovni poti ali se komaj soočate z njo, so vizitka prva taka promocija, ki vam lahko pomaga. Povežete se lahko z novimi ali že obstoječimi strankami, ter ohranite njihove stike. Če malo pogledamo okoli lahko tudi mi najdemo kar nekaj vizitk od partnerjev, strank ali kakšnih trgovin. Mislim, da nam takšne vizitke več krat pridejo prav, ko nekoga potrebujemo. Seveda moramo pa si vizitke nekje shraniti, da jih potem najdemo in poiščemo pravo stranko. Če ste vi tisti, ki boste delili vizitke, ne varčevati ali imeti pomisleke komu jih dati. Najprej so tukaj sodelavci, sorodniki, prijatelji, znanci in nato razširite svoj krog.

vizitke

In kakšne vizitke vam natisnejo v Magma Media? Vi morate imeti neko vizijo, kaj naj na vizitki piše ali boste dali gor kakšen logotip ali fotografijo. Malo poglejte na njihovo spletno stran kaj vam ponujajo, kakšne robove, ali so lakirane, prav tako kakšne dimenzije. Na vas je, da se odločite naredite si nek plan in pošljete povpraševanje. So zelo ugodni, naredijo vam kvalitetno in to že v 24 urah od samega naročila. Enkratna ideja za promocijo, za obnovitev vašega posla ter ohranjanja starih strank. Ni pa nujno, da jih uporabljajo samo poslovneži, vsak si ji lahko omisli za svoje želje in promocijo.