Pregrinjalo za avto za zaščito pred točo in vremenskimi vplivi

Pregrinjalo za avto je popolna izbira za vse uporabnike, ki želite vaše vozilo zaščititi pred točo in ostalimi vremenskimi pogoji. Pregrinjalo za avto je narejeno tako, da debela proti-udarna pena ščiti vaše vozilo po celotni dolžini še dodatno pa je ojačena na najbolj obremenjenih delih. Modifikacija pokrivala za avto je dodala tudi dodatne bočne zaščite, dodatno sredinsko pripenjanje cerade, odprtino za pretok zraka in preprečevanje zadrževanja vlage ter vrečo za enostavnejšo hrambo zloženega pokrivala proti toči.

Pregrinjalo za avto

Pregrinjalo za avto proti toči Wagner vsako leto doda nekaj izboljšav, ki bistveno izboljšajo zaščito vozila in uporabnikom nudijo izboljšano izkušnjo. Poleg torbe za shranjevanje vreče za točo, je paketu dodana tudi nova vreča za lažjo hrambo. Vreče so na voljo v 4-ih različnih velikosti: M, L, XL IN XXL. V spodnji tabeli poiščite pokrivalo, ki je primerno za vaš avtomobil.

Proizvajalec Wagner je dolgoletne izkušnje izdelovanja pregrinjal za avto proti toči nadgradil z novo generacijo EVO II, ki nudi vašemu avtomobilu bistveno boljšo zaščito pred točo kot prejšnja serija ali katerakoli druga pokrivala proti toči za osebna vozila na tržišču. Zelo pomembna modifikacija je dodatna bočna zaščita, ki vozilo ščiti na bokih. Ravno boki so problem, saj prihaja med spojem dveh ploskev, ki tvorita kot. Če toča prileti na spoj, lahko deformira pločevino, kar pomeni, da bo vozilo potrebno klepati.

Ob močnem vetru se velikokrat zgodi, da veter pride pod pregrinjalo za avto in ga nato odpihne. Ravno zato je podjetje Wagner na pregrinjalu dodalo poleg klasičnega zapenjanja na sprednjem in zadnjem odbijaču, tudi sredinski varnosti pas, ki preprečuje , da bi pokrivalo za avto proti toči odpihnilo. Poleg tega odprtina proti kondenzaciji preprečuje zadrževanje vlage pod vozilom in omogoča hitrejše sušenje. V paketu je dodana tudi trpežna in velika vreča za lažje shranjevanje. Pregrinjalo za avto je koristen dodatek za vaš avto.