Keramični premaz za popoln sijaj

Če si želite da vas jekleni konjiček spet izgleda kot nov, je keramični premaz prava izbira. Naročite se na keramični premaz avtomobila, saj barva avtomobila z leti hitro zbledi, kar pa še dodatno pospešujejo vremenske razmere, mikrodelci v zraku in ptičji iztrebki, prav tako pa se na avtu pozna vsaka praska, prstni odtisi in ostala umazanija. Naši strokovnjaki bodo na vaš avto nanesli steklen premaz, ki bo zmanjšal oprijem madežev, kot je na primer smola. Keramični premaz je optimalna rešitev za vaš avto, saj bo njegov prvotni izgled ohranil dlje. Neglede na starost vašega avtomobila lahko samo z nekaj potegi preobrazimo vaše vozilo in ga zaščitimo pred obrabo in krušenjem. Predvsem globje plasti laka bodo zaščitene pred kislinami, ki jih vsebujejo ptičji iztrebki, kisel dež in agresivna pralna sredstva. Z nanosom te plasti bo tudi umazanijo lažje odstraniti, poleg tega pa barva ne bo porumenela in vaše vozilo bo ohranilo svoj lesk.  V primerjavi z ostalimi zaščitnimi premazi trša in kompaktnejša in temelji na vrhunski nanotehnologiji,. kar ustvarja optimalno zaščito in odporno plast, katera ščiti pred različnimi poškodbami.keramični premaz

Cene keramičnih premazov so odvisne od različnih dejavnikov, kot so debelina materiala, prvotno stanja vozila in želje stranke, zato vsaki stranki predlagamo, da začnemo z okvirnim zarisom, nato pa nadaljujemo z osebnim  posvetom. Kasneje vam bodo naši strokovnjaki obvestili glede postopkov vzdrževanja vašega vozila.

Pri nanosu keramičnega premaza je treba upoštevati določene omejitve. Temperatura materiala ne sme biti nižja od 10°C in ne sme presegati 35°C. Pred nanosom je vozilo najprej temeljito opere in dobro osuši, nato pa nanos poteka zaprtem suhem prostoru. S posebnim čistilnim sredstvom odstranimo vosek, olja ter ostale depozite, nato pa nanesemo razmaščevalec in začnemo z utiranjem premaza, nato pa se premaz po desetih minutah odstrani z mikro krpico.