Fizioterapija na domu

Za nekoga je hoja, tek nekaj povsem samoumevnega in težko si predstavljamo, da bi bili kar naenkrat prikovani na posteljo. Starostniki so tista skupina ljudi, ki se po večini srečujejo z oteženo hojo, niso pa seveda edini. Žal pa se otežena hoja lahko kaj hitro spreobrne v manjšo zmožnost gibanja in v skrajnem primeru do nepokretnosti. Vendar nepokretnost ni nekaj kar se ne bi dalo spremeniti, hoja lahko ponovno postane mogoča. Rešitev za to je fizioterapija, ki izboljša gibalne vzorce in nas naredi ponovno mobilne.

V podjetju Therapia razpolagajo z zakladnico znanj o rehabilitaciji klientov, ki se srečujejo s slabim ravnotežjem, zanašanjem med hojo, občasnim padanjem, morda celo z nepokretnostjo in drugimi gibalnimi problemi. Poslužujejo se osebnega pristopa, zato nudijo fizioterapije na klientovemu domu ali kot zunanji izvajalci v domu upokojencev. Fizioterapija v primerih, kot so navedeni zgoraj, ko je oteženo ali onemogočeno normalno gibanje, močno umili ali celo odpravi problem. Medtem ko se problemi in bolezni, ko je fizioterapija odsotna, lahko samo še poslabšajo in vodijo do popolne nepokretnosti in odvisnosti od drugih, kar pa si zagotovo nihče ne želi.

Fizioterapija na domu je zelo pogosta dejavnost, ki se jo v podjetju Therapia poslužujejo že vrsto let. Prvi fizioterapevtski pregled je vedno brezplačen, kjer na domu opravijo vse potrebne meritve in ocene klienta. Hkrati pa te seznanijo s celotnim potekom zdravljenja. Fizioterapija na domu je ponavadi potrebna pri osebah, ki so nevrološki, travmatološki, srčno-žilni in revmatološki bolniki. Pri tem se lahko pohvalijo v zelo visokim odstotkom rehabilitiranih klientov, in sicer kar 97 %.

V podjetju Therapia se resnično potrudijo z osebnim in celostnim pristop k klientu. Njihova fizioterapija je izrednega pomena pri nadaljnjem gibalnem razvoju posameznika. Zato je ključnega pomena, da znake različnih oteženih gibalnih vzorcev hitro prepoznamo in jih začnemo zdraviti oziroma rehabilitirati. Pri tem vam bodo v veliko pomoč univerzitetni strokovnjaki na področju fizioterapije, ki so zaposleni v Therapia. S skupnimi močmi boste prebrodili katerokoli težavo in spet ponovno gibali in hodili brez bolečin.