Fulfillment centri vam nudijo ugodno pakiranje in pošiljanje paketov

Imate veliko stvari za prodajo, ki jih je treba zapakirati in oddati dostavljavcu? Nimate časa za to? Potem obiščite malaja.info in se pozanimajte, kdo lahko to opravi namesto vas. Veliko samostojnih podjetnikov, pa tudi ostala podjetja imajo problem s pakiranjem izdelkov. Če je povpraševanje po izdelkih res veliko, je težko vsak dan narediti toliko izdelkov, da bi zadostili temu povpraševanju, kaj šele, da bi vse naročeno zapakirali in predali dostavljavcu. Posledično pride do zamud pri oddajanju naročil, kar pa strankam, ki pričakujejo paket v najkrajšem možnem času, zagotovo ni všeč. Takim zagatam se lahko izognete, če pakiranje in odpošiljanje izdelkov prepustite fulfillment centru, ki se ukvarja prav s tem – pakiranjem izdelkov in predajo teh paketov dostavljavcu. Vi poskrbite, da bo izdelek kvaliteten, oni pa, da ga stranke pravočasno dobijo.

fulfillment centri

Tovrstne storitve so še posebej priročne za vse, ki imajo spletno trgovino. Ponavadi imajo ti ponudniki malo prostora za pakiranje oziroma se jim ne splača plačevati osebe za pakiranje, zato je to, da lahko pakiranje prepustijo nekemu podjetju zelo ugodno. Lahko bi rekli, da gre celo za najcenejšo opcijo, saj s tem prihranite pri stroških skladiščenja in pakiranja, hkrati pa ne rabite plačevati drugih dostavnih služb. Najboljše pri tem je, da tovrstno pošiljanje paketov ni omejeno le na slovenski trg, ampak lahko naročite tudi pošiljanje paketov na vse trge v Evropski uniji, morda tudi še na kak drug trg. Delo oziroma predaja izdelkov poteka zelo enostavno; vi izdelke pripeljete v njihovo skladišče, vsak dan jim pošljete seznam naročil, oni izdelke spakirajo še isti dan in jih predajo dostavljavcu.

Seveda se lahko zgodi, da prejemnik paketa ne sprejme, ali ga iz kakšnih drugih razlogov zavrne in pošlje nazaj pošiljatelju. Ti paketi se vrnejo v fulfillment center, ta vas o nastali situaciji obvesti, vi pa se odločite, kaj boste s paketom storili. Če se med delom pojavijo kakršnekoli težave, se lahko vedno obrnete na fulfillment center, kjer vam bodo pomagali najti ustrezno rešitev, saj imajo s pošiljanjem paketov že veliko izkušenj.