Zunanje žaluzije Krpan so izdelane po meri

Zunanje žaluzije Krpan so izdelane po meri.  Odločite se za nakup zunanjih žaluzij, saj so senčilo primerno za stanovanje ali poslovne objekte.

Žaluzije so izdelane iz močnega in kvalitetnega aluminija, kar jih uvršča med najkakovostnejših zunanjih senčil. Omogoča izredno dobro zaščito proti soncu in mrazu in pa omogoča stopenjsko senčenje. Podjetje pri izdelavi uporablja le najkakovostnejši material, v skladu z najnovejšimi evropskimi standardi. Širina lamele je lahko 80 ali pa 90 mm. Na voljo so 3 tipi lamel in sicer: C80, T80 in Z90. Podjetje ima v ponudbi 5 različnih barv lamel in sicer: bela srebrna (RAL 9006 ter RAL 9007) bež in antracit. Podjetje ima možnost upravljanja z monokomando, na motorni pogon s stikalo, in na motorni pogon z daljincem. Žaluzije imajo zunanjo odpornost na veter do 45 kilometrov na uro. Podjetje tudi ponuja podometna in nadometno montažo. Pri podjetju je možna kombinacija s komarnikom (rolo, drsni, fiksni ali plise). Komarnik mora obvezno biti montiran pred žaluzijo. Podjetje prisega enostavno vzdrževanje.

zunanje žaluzije

Če ste že določili žaluzije med možnosti, kot so podometni/nadometni sistem namestitve, morebitna kombinacija s kakšnim drugim senčilom ter podobno, barva zunanjih žaluzij, če se niste še odločili za tip lamel, ki bi vam najbolj odgovarjal. Zunanje žaluzije, ki jih ponuja podjetje , so vam na voljo s tremi različnimi tipi lamel: C80, T80 ter Z90, pri čemer se je treba zavedati, da je vsaka vrsta lamel po svoj način izstopa. Da se boste lažje odločili je podjetje pripravilo kratek vodnik po tipih lamel. Lamele C80 so standardne lamele, ki so oblikovane po črki C. Kot take senčilu zagotavljajo dovolj trdnosti in stabilnosti, čiščenje je zelo preprosto, voda pa z njih odteka učinkovito in hitro. Lamele T80 dajejo nekoliko robustnejši videz, saj so oblikovane drugače, z vidnejšim robom. Lamele tipa Z90 pa nudijo večjo stopnjo zatemnitve, saj so s strani oblikovanja v črko Z. Več o tipih lamel na spletni strani našteti zgoraj.