Mizarsko orodje od A do Ž

Mizarsko orodje za vse profesionalne in amaterske mojstre. Nakup mizarskega orodja opravite v tej trgovini. Unikatne rešitve za vas, lesno obdelovalni stroji za maksimalno produktivnost z minimalno delovno silo. Mizarsko orodje in druge stroje za obdelavo lesa dobite v podjetju Lesmak. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in bogatega znanja na področju obdelave lesa lahko trdijo, da vam bodo njihovi lesnoobdelovalni stroji pomagali poenostaviti vaše proizvodne procese. So prodajno mesto, zastopniki in serviserji strojev KDT – vodilnega kitajskega podjetja na področju tehnologije za ploskovno obdelavo pohištva. KDT stroji za obdelavo lesa so izjemno kakovostni in konkurenčni v zanesljivem delovanju.

 mizarsko orodje

V njihovi ponudbi se nahajajo lesnoobdelovalni stroji in mizarski stroji različnih vrst, od strojev za večje proizvodne obrate, do manjših enostavnih posameznih modelov za samostojne mizarje. Izbirate lahko med univerzalnimi CNC stroji, CNC nesting stroji ter pretočnimi CNC stroji. Na voljo imajo tudi razrezovalke in formatne žage. Mizarsko orodje in stroji za obdelavo lesa nudijo odlično kakovost, enostavne rešitve, nizke stroške vzdrževanja in dostopne cene. Mizarsko orodje je primerno za vse, ali ste mizar, ali podjetje, ki išče rešitve za svojo proizvodnjo, so KDT obdelovalni stroji za les vse kar potrebujete.

KDT stroji za obdelavo lesa zagotavljajo visoko produktivnost z upravljanjem le enega človeka – v današnjih tržnih razmerah, ko se količina posla pogosto spreminja, je avtomatizacija najboljša rešitev za uspešna podjetja. Mizarsko orodje in stroj za obdelavo lesa KDT vam bo pomagal, da svoje delo opravite tudi do 3x hitreje.

Na voljo imajo serviserje z večletnimi izkušnjami, ki razpolagajo s specifičnim znanjem na področju CNC strojev, robnih lepilk ter ostalih klasičnih lesnoobdelovalnih strojev. Stroji se pred dostavo in montažo pregledajo in preizkusijo v njihovih servisnih prostorih. Tudi za montažo poskrbijo. Razpolagajo z dvema manjšima kamionoma za stroje nosilnosti do 1200 kg. Za večje stroje sodelujejo z izkušenimi slovenskimi in tujimi prevozniki. Rezervne dele in vzdrževanje strojev zagotavljajo še 3 leta po preteku garancije.