Miele pralni stroji – vrhunska kakovost po ugodni ceni

Učinkovitost, varčnost in udobje – to so tri besede, ki opišejo Miele pralne stroje. Če si želite, da vaši kosi oblačil izgledajo kot novi, obenem pa omamno dišijo in se operejo popolnoma enostavno, je čas, da si izberete svoj Miele pralni stroj. Izbira je velika, značilnosti opreme pa so odvisne od modela, zato si izberite takšnega, ki ima točno tiste funkcije, ki jih potrebujete.

Vse, kar si želite – za maksimalno udobje

Zagotovo vas najprej zanima, ali je pralni stroj varčen. Vsi Miele pralni stroji so okolju prijazni in uporabijo samo toliko vode in električne energije, kot je potrebno. Najvarčnejši med njimi perejo celo za 40 % bolj učinkovito, kot je predpisana mejna vrednost (46) najvišjega razreda energijske učinkovitosti A+++. V njih so vgrajeni izjemno zmogljivi motorji – Mielejev motor ProfiEco pa je poleg tega še posebej varčen in tih; porabi manj energije in se ne obrablja. Vsi pralni stroji Miele so opremljeni z inteligentno količinsko avtomatiko, ki analizira trenutno napolnjenost bobna in uporabi le toliko vode in električne energije, kolikor je potrebno za optimalen rezultat pranja in izpiranja. Pralni stroj Miele bo od sedaj vaša najboljša gospodinjska pomočnica; varčno in kvalitetno vam bo služil še mnoga leta. Da zadosti najvišjim zahtevam po kakovosti, Miele namreč svoje aparate med procesom razvoja preizkusi v zahtevnih testih vzdržljivosti.

pralni stroji

 

Seveda pa je izjemno pomembno tudi, kako pralni stroj ravna z vašim perilom. Izberite takšnega s satastim bobnom, katerega površina je oblikovana kot satovje, zaradi česar se med perilom in steno bobna ustvari vodni film, po katerem perilo mehko drsi. Takšen pralni stroj vam nudi optimalno nežno nego. Manjše luknjice bobna, ki so ob robovih gladko spolirane, zagotavljajo, da ostane vaše perilo brez vozličev in poškodb vlaken, hkrati pa preprečujejo, da bi razni tujki zašli v lužno črpalko. Odločite se lahko za čudovito LED-osvetlitev bobna, ki vam zagotavlja, da pri praznjenju stroja nikoli več ne boste prezrli niti enega kosa perila. Ne samo to, vaš pralni stroj bo tudi čudovit na pogled!

Za maksimalno udobje se lahko odločite tudi za možnost Glajenje, ki korenito zmanjša trud pri likanju za do 50 %. Se sliši mamljivo, kajne? Ob vsakem koncu programa pranja se vklopi postopek glajenja, pri čemer se perilo med gibanjem v vlažnem toplem bobnu zgladi. Uživate lahko še v mnogih udobnih in funkcionalnih funkcijah, kot je nega perila po urniku (zaženite pralni stroj kadarkoli, ne glede na to, kje se nahajate), fleksibilno dodajanje kosov perila med pranjem ali pametno pranje ter sušenje. Pobrskajte po Mielejevi bogati izbiri pralnih strojev in si za vselej olajšajte hišna opravila.