Lasulje – hitro do nove atraktivne frizure

Če je še nekoč veljalo, da lasulje niso najbolj zaželjen modni dodatek, pa temu danes ni več tako. Sodobno oblikovane lasulje visoke kakovosti so namreč odličen način za popestritev vašega vsakodnevnega videza. Ker obstajajo v številnih različicah, si jih lahko nadenete za različne priložnosti, brez da bi zato potrebovale bistveno posegati v sam izgled vaših las. Tako lahko v hipu postanete dolgolaska, kratkolaska ali pa si privoščite nekajurno spremembo s pomočjo vpadljivega barvnega odtenka.

Lahko jih nosite ob večernih izhodih ali čez dan. Kvalitetna lasulja se namreč popolnoma prilega vaši glavi in vas tako nikoli ne bo pustila na cedilu. V nadaljevanju pa vam predstavljamo še nekaj odličnih lastnosti tega lasnega dodatka, ki preprosto ne sme manjkati v vaši omari!

lasulje

Spoznajte lasulje Vipbejba

Vipbejba lasulje iz kvalitetnih sintetičnih las združujejo kar nekaj prednosti, zaradi katerih so tako priljubljene med predstavnicami nežnejšega spola. Zahvaljujoč visoki kvaliteti materiala in same izdelave ne bo nihče niti opazil, da nosite lasuljo iz sintetičnih las. So naravnega videza, izjemne kakovosti, narejene iz 100% kvalitetne sintetike. Svojo lasuljo lahko termično obdelujete, in sicer jo lahko likate do 180°C (ne poškoduje las na dolgi rok), kodrate do max. 230°C. Sicer kodranja ne priporočamo, saj kodri na lasulji niso obstojni, sintetične lase pa zaradi visokih temperatur hitreje uničite. Zato vam svetujemo, da si raje kupite lasuljo, ki že ima skodrane lase.

Lasulja ne poškoduje vaših naravnih las, lahko jih perete, fenate, njihova življenjska doba pa traja od 3 do 6 mesecev oz. odvisno od nege in pogostosti njene uporabe. V notranjosti lasulje so nameščene elastike, s pomočjo katerih si lahko nastavite velikost lasulje glede na svojo glavo. Zato imajo Vipbejba lasulje prednost pred ostalimi, ker se prilegajo na vsako glavo. Z njihovimi lasuljami in ostalimi lasnimi pripomočki in dodatki boste zasijale, pa naj bo to popoldanski sprehod po mestu ali nočna zabava ob dobri glasbi. Zato si upajte!