Arhitekturni biro Maribor, kjer poskrbijo, da ideja postane realizirana

Ste pred novimi gradbenimi podvigi? Če ste odgovorili pritrdilno, potem je arhitekturni biro v Mariboru prava odločitev za vas, saj vam bodo prisluhnili in vas seznanili z morebitnimi omejitvami v obliki svetovanja. Na vašo željo bo arhitekt pripravili več predlogov in rešitev za vaše želje, kar pa je še posebej pomembno, z vami bo v nenehni komunikaciji. Sodelovanje se začne s sklenitvijo pogodbe, kjer bo jasno določena vrsta dokumentacije, dogovorjena cena in okviren terminski plan.

Še pred prvim sestankom vas arhitekturni biro Maribor spodbuja, da za svojo parcelo na upravni enoti pridobite lokacijsko informacijo. S tem bo informativni sestanek prerastel v operativnega, saj vam bodo lahko svetovali, kaj je možno zgraditi in kje so morebitne omejitve. Predlagajo tudi, da si naredite seznam referenc, kaj in katere so vam všeč. Pomembno pa je tudi, da jih seznanite s svojimi hobiji, seznamom prostorov ter načrtom za družino.

arhitekturni biro Maribor

Arhitekturni biro Maribor – prednosti
Zagotovo največja prednost biroja v Mariboru je njihov profesionalni odnos do svojih strank. S svojimi izkušnjami imajo tudi utečen postopek, ki privede od ideje do vselitve v vaš nov dom. Hkrati pa se lahko pohvalijo tudi z individualnim pristopom do vsake stranke posebej, ki ji prisluhnejo in se prilagodijo njenim željam.

Izdelana projektna dokumentacija
Projektno dokumentacijo, ki jo izdela arhitekturni biro Maribor sestavljajo idejna zasnova za pridobitev projektnih in drugih pogojev, projektna dokumentacija za pridobitev mnenj in nujno potrebnega gradbenega dovoljenja, projektna dokumentacija za samo izvedbo gradnje in projektna dokumentacija izvedenih del.

Zato ne odlašajte in se odločite za izdelavo projektne dokumentacije in obiščite arhitekturni biro Maribor. Hkrati pa se zavedajte, da je ključno pri gradnji, da se natančno odločite, kaj točno želite graditi in kakšne velikosti. Na podlagi vaših zapiskov in lokacijske informacije vam bo arhitekturni biro Maribor tudi pripravili ponudbo po meri, ki bo zajemala vse vaše želje.