Pisarniški stoli

Udobni pisarniški stoli so ergonomsko oblikovani, imajo stabilno središče in nastavljiv hrbtni naslon. S sedenjem na takšnih stolih bomo čutili manjši stres, manj bomo utrujeni in bolj sproščeni. Rezultat boljšega počutja bo viden tudi v naši večji učinkovitosti pri delu. Na spletni strani https://www.integra.si/pisarniski-stoli/ si lahko ogledate prav takšne pisarniške stole.

pisarniski-stoli

Če se želimo izogniti kroničnim bolečinam v hrbtenici in preprečiti njene okvare zaradi nepravilne drže, je prav, da se odločimo za nakup ergonomskega stola. Ergonomski pisarniški stoli so izdelani iz kakovostnih materialov, njihova zasnova pa je oblikovana z namenom doseganja udobja in aktivne ergonomije. Glavni cilj je, da stol nudi pravilno podporo hrbtenici, ter da je vzpostavljena optimalna interakcija med pisarniškim stolom in uporabnikom.

Pisarniški stoli proizvajalca Actiu se lahko pohvalijo s certifikatom za intenzivno uporabo 24/7 in ustrezajo standardom BS 5459. Eden izmed takšnih stolov je tudi pisarniški stol Flex, s katerim je dosežena učinkovita interaktivnost med uporabnikom in stolom. Sedišče je narejeno iz lite pene na jeklenem ogrodju, z zaobljenim sprednjim robom in zračnimi komorami. Gre za posebno inovacijo podjetja Actiu, ki je tudi zasnovalo sinhro mehanizem z gugalno funkcijo, omogoča pa tudi možnost izbire največjega možnega naklona v vseh štirih različnih pozicijah.

Pisarniški stoli Flex se tudi prilagajajo teži uporabnika, kar jim omogoča funkcija samodejnega prilagajanja napetosti hrbtnega zaslona. Po zaslugi tega se namreč sedišče in hrbtni naslon avtomatsko prilagodita uporabnikovemu gibanju, ne glede na to, v katero smer se ta premakne. Hrbtni naslon ima ledveno oporo, zgrajen pa je na ogrodju v polipropilenu ojačanem s steklenimi vlakni. Polnilo stola tvori 1-centimetrska poliuretanska pena, oblazinjena v izredno kakovostno blago. Pisarniški stoli Flex imajo tudi ročne opore, ki jih je možno nastaviti po višini, globini in širini. Zgornja obloga je narejena iz mehkega poliuretana, krasi pa jih klasični dizajn in estetski videz, zato je sedenje na njih izredno udobno in sproščujoče.