Oštarija herbelier za nepozabne dogodke v naravi

Oštarija herbelier je fenemonalna točka, kjer dobite vse zanimive in nepozabne izkušnje sredi Kočevskega gozda, tako lahko izbirate med izleti peš, s kolesom ali učenjem o naravi in preživetju v naravi. Tudi kulinarične izkušnje so zabavne, ker dodajajo še divje rastline v hrano, to morate poskusiti. Točno to je Oštarija Herbelier – vse informacije o paketih, ki jih lahko izberete, dobite na tej povezavi. Ujeli boste nepozabne trenutke z izurjenimi in izkušenimi  vodniki po Kočevskem gozdu in okolici, ki  vam bodo pokazali skrivnosti narave in življenja.

oštarija herbelier

Oštarija herbelier je ena redkih točk, ki je res naravna in inovativna ter polna novih dogodkov za vas. Naj gre za to, da bi radi razveselili otroke, svoje bližnje ali sodelavce, ukvarjajo se z vsemi, tudi, tema building jim gre od rok. Kulinarika je ena izmed zelo močnih točk, naredijo res dobre jedi, lahko domače ali nenavadne, predvsem pa naberejo z vami  vred divje rastline, in jih uporabijo v jedi, ki je samo za vas narejena in vam bo gotovo izjemno všeč. Če še niste pohajkovali po kočevskih gozdovih potem je kot res dobra priložnost, da jih obiščete in brez skrbim, z vami gre lahko vodnik, da se ne izgubite pa še precej zanimivega vas naučijo. Če ne, pa lahko seveda pohajkujete tudi sami in si potem odpočijete v mirni sobi, ki jo nudi oštarija herbelier.

Nikoli ne boste pozabili dni, ki ste jih preživeli v družbi svojih bližnji, oštarija herbelier pa vam je nudila vrhunske storitve za prave  vrhunske goste, ki si zaslužijo res najboljše. Rezervirajte svoje termine takoj, kajti sedaj, ko lahko spet svobodo pohajkujemo po naravi, je naval res velik in vsi bi radi izkoristili čas, ko je to možno, saj veste, nikoli se ne ve, kaj bo v prihodnje. Pozanimajte se tudi za turistični vavčer, ki ga še niste izkoristili, saj ga tma lahko.