Po krožne žage, vijake, vrtalnike, kladiva in brusilnike v Interdiskont

Krožne žage so praktično orodje, ki sodi v vsako nekoliko bolj opremljeno delavnico. Podjetje Interdiskont vas poleg žag nudi vse vrste različnega orodja in pripomočkov za delo doma pa tudi na terenu. Njihova ključna dejavnost je prodaja ročnega in električnega orodja. S kupci, poslovnimi parterji in sodelavci gradijo na dolgoročnem medsebojnem sodelovanju, kar je tudi njihova prednost. V podjetju so mnenja, da je edino pravo merilo uspešnosti zadovoljstvo, ki ga izkaže kupec. To pa je tudi njihovo glavno vodilo in zato se trudijo zagotavljati najboljše možno razmerje med ceno in kakovostjo.

 krožne žage

Med njihovo ponudbo najdete močne in natančne žage vseh vrst, med njimi krožne žage, vbodne nihajne žage, namenjene rezanju vseh materialov. Krožne žage imajo močan motor, odlikuje pa jih tudi ergonomsko oblikovan ročaj, ki omogoča boljši prijem in lažje rezanje. Pri podjetju Interdiskont uvajajo tudi lastne blagovne znamke in tako iščejo vedno nove nabavne in prodajne poti. Ves čas pa se trudijo, da so vedno v koraku s časom in sledijo novim smernicam in trendom. Pri podjetju spoštujejo različnost, to pa jih vodi do poslovnih uspehov na vseh trgih. Lahko se pohvalijo, da dobro poznajo potrošnika, mu prisluhnejo in razumejo njegove želje. Ker želijo, da so njihovi izdelki dostopni vsem, so že pred leti začeli s terenskimi prodajami po različnih, tudi manjših krajih.

Na oddelku žag lahko najdete krožne žage, ki so opremljene s kakovostnim žaginim listom. Žaga ima vgrajeno blokado vretena zato je menjava žaginega lista lahko hitra in enostavna. Poleg že omenjenega ergonomsko oblikovanega ročaja pa je prednost tudi, ta da je izredno lahka. V njihovi ponudbi lahko vsak mesec najdete nov izbor meseca, ki se še posebno poda tistemu letnemu času oziroma aktualnim izdelkom, ki bi jih v tem času potrebovali. Pri podjetju Interdiskont vam bodo pomagali in odgovorili na vaša vprašanja, vam svetovali in rešili vsakršno dilemo, ki se vam poraja. Izberite novo orodje, krožne žage, kompresorje ali navadne klešče pri podjetju Interdiskont.