Kao deluje dermatološka ambulanta in zakaj jo potrebujete

Dermatološka ambulanta obravnava tiste, ki pridejo k dermatologom s težavami s kožo ali imajo tudi sorodna obolenja, na primer raka ali motnje imunskega sistema, saj vse to obravnava ugodna dermatološka ambulanta. Strokovnjaki za kožne bolezni sodelujejo z drugimi specialisti, kot so onkologi, kirurgi, endokrinologi, klinični genomiki, nevrologi, plastični in rekonstruktivni kirurgi in drugi, da zagotovijo individualizirano oskrbo, ki jo potrebujete. Če imate vse to strokovno znanje in izkušnje na enem mestu, pomeni, da se o vaši oskrbi pogovori ekipa med seboj, da so rezultati testov hitro na voljo, sestanki pa so načrtovani usklajeno.

 dermatološka ambulanta

Dermatologi, specialisti za dermatopatologijo in kirurgi ponujajo tudi vire, ki dopolnjujejo zdravljenje, ki ga prejmete pri lokalnem zdravniku. Dermatološka ambulanta nudi kozmetične dermatološke postopke, ki so na voljo v klinikah. Specialisti kozmetične dermatologije sodelujejo z drugimi specializiranimi področji, vključno s plastično in rekonstruktivno kirurgijo, ušesi, nosom in grlom (otolaringologijo), ginekologijo, žilno kirurgijo in oftalmologijo.

Ljudje se obračajo na strokovnjake za kozmetično dermatologijo in estetiko iz več razlogov, da bi se počutili bolj samozavestni, da bi bili videti tako mladi, kot se počutijo, za obnovitveno nego kože po medicinskem ali kirurškem posegu ali travmi. Ekipa strokovnjakov za estetiko in kožo vam pomaga, da se počutite in izgledate kar najbolje, kar tudi nudi dermatološka ambulanta.

Dermatologi so nacionalno in mednarodno priznani po svojem strokovnem znanju pri diagnosticiranju in zdravljenju bolezni kože, sluznic, las in nohtov ter po široki paleti kliničnih, izobraževalnih in raziskovalnih dosežkov.

Dermatološka ambulanta izvaja raziskave in razvija nove možnosti diagnostike in zdravljenja. Dermatologi so predani inovacijam, da ljudem zagotovijo najsodobnejšo možno oskrbo, vključno z novimi terapijami regenerativne medicine, razvitimi s Centrom za regenerativno bioterapijo. Na primer, uporabljajo nov pristop regenerativne medicine, ki se imenuje terapija s trombociti bogato plazmo (PRP). Je ne kirurški pristop k izboljšanju videza obraznega tkiva. Pokličite takoj in se naročite na hiter pregled, ki bo odkril, ali je vse v redu ali ne.