Etikete so odličen način za promocijo

Vsaka embalaža mora biti dandanes opremljena z neko etiketo, pa ne le zaradi promocije, temveč tudi zato, da z njeno pomočjo izvemo vse pomembne informacije, ki se tičejo določenega izdelka – pa naj gre za embalažo ajdove kaše, kozmetičnih izdelkov ali kaj drugega. Obiščite spletno stran, kjer ponujajo kakovostno izdelavo etikete – Artislinija.si in zagotavljamo vam, da nad razmerjem med kakovostjo in ceno prav gotovo ne boste razočarani.

Zamislite si lahko kakršnekoli etikete – okrogle, kvadratne, pravokotne, ovalne ali pa izrezane po meri (nepravilnih oblik torej), prav tako pa vam podjetje lahko vse nalepke (enake ali različne) dostavi na eni poli, na roli (kar omogoča strojno lepljenje z etiketirko) ali pa vam izrežejo posamične nalepke, ki jih nato lahko delite svojim strankam.

Etikete se razlikujejo od panoge do panoge, zato so tudi podjetja, ki se ukvarjajo z izdelavo etiket razvila različne načine in postopke etiket za posamezno dejavnost. Tako poznamo etikete za promocijo in marketing, za kozmetiko in farmacijo, za prehrambne izdelke, kemično industrijo, varnostne in zaščitne nalepke, nalepke za varnostni inženiring, za plinsko industrijo in nalepke po meri.

Cene etiket niso enotne in jih je težko kar tako določiti, saj so odvisne od vrste dejavnikov, npr. od dimenzije, količine, vrste materiala; naročite si lahko zgolj eno nalepko oz. etiketo, vendar morate vedeti, da bo strošek (zelo verjetno) nekoliko višji – z večanjem količine namreč strošek na eno izdelano nalepko pada.

Naj se sliši še tako enostavno, je izdelava etiket in nalepk vendarle kompleksna in zahteva veliko znanja. Za samo izdelavo etikete je trenutno na voljo kar 58 vrst različnih materialov, kateri pa je najboljši za vas, je odvisno od namena uporabe same nalepke oz. etiket (jih nameravate lepiti na prehrambne izdelke, nekam na prosto, kjer jih lahko zmoči dež itd.). Od namena uporabe je odvisna tudi vrsta lepila, ki ga bodo izdelovalci uporabili, zato se pred odločitvijo za izdelavo etiket nujno posvetujte z izdelovalci in jim natančno opišite, za kakšen namen boste uporabljali nalepke oz. etiketo.